PRINCIP RADA RESURS-a

Zadržavajući ulje na površini izmedju klipova i cilindara RESURS blokira prolaz izgorelim gasovima u karter motora i ne dozvoljava prolaz ulja iz kartera u komoru sagorevanja - nema gorenja ulja, kao ni pregrevanja radnih dekiva u zoni trenja, te se povećava snaga motora a smanjuje potrošnja goriva od 5 do 10%

Resurs aditivi za motore, dizel i benzinske, kako za putničke automobile, teretni program, autobuse, poljoprivredne mašine tako i za gradjevinske mašine svojom upotrebom obezbedjuje znatno duži i sigurniji rad i vek trajanja mašine u kojoj je upotrebljen. Isto se odnosi i na RESURS aditive za sve vrste transmisija.

 Vreme ponovne upotrebe aditiva RESURS nije manje od predjenih 35.000 km ili 500 radnih sati kod gradjevinskih i poljoprivrednih mašina. Birajte kvalitet za svoj motor, uz upotrebu RESURS aditiva za motore i transmisije opterećenje nije bitno. Resurs to obezbedjuje, RESURS  aditivi obezbedjuju siguran rad vaših vozila i gradjevinskih mašina i radne mehanizacije. Optimalna kombinacija proizvoda RESURS i originalnih ulja i maziva garantuje optimalan rad motora svih vrsta vozila, gradjevinskih mašina i radne mehanizacije.

Kontakt

+381(0) 65 8236 506
+381(0) 11 8236 506
E-mail: office@pakpoint.co.rs
Nušićeva br. 24
11400 Mladenovac

 resurs za dizel B
jd tractor
truck parts phoenix

 

 

Redovnom upotrebom - sipanjem aditiva Resurs u ulje motora automobila svakih predjenih 30-40.000 km, nećete imati potrebu da vršite generalnu popravku motora vašeg automobila. Zaštita motora na prvom mestu. Isto tako, upotrebom aditiva za zulje Resurs motorima gradjevinskih mašina na svakih 500-600 radnih sati vi ćete zaštititi motor gradjevinske mašine i smanjićete rizik da se motor gradjevinske mašine pokvari, odnosno nećete imati šotrebu da se radi remont, odnosno generalna popravka motora gradjevinske mašine. Bez kompromisa u kvalitetu. Najbolju zaštitu motora vašeg automobila možete obezbediti upotrebom Resurs-a.