Hidraulične komponente

Vršimo remont hidrauličnih komponenti (hidro-pumpe, hidromotori, razvodnici, ventili, upravljači i cilindri) sledećih proizvodjača: LINDE, SALIER, EATON, REXROTH, PARKER, DENISON i drugi. U procesu remontovanja hidrauličnih komponenti ugradjujemo isključivo orginalne, kvalitetne delove. Naravno, dajemo garanciju za izvršene radove i ugradjene delove. Snabdevenost i dostupnost rezervnim delovima na vrhunskom je nivou. Hidraulične komponente zahtevaju posebnu pažnju u procesu popravke, odnosno remonta (adekvatna defektaža, procene i znanje za rešenje problema).

- Zupčaste pumpe i hidro-motori,
- Krilne pumpe,
- Klipno-aksijalne pumpe i hidromotori,
- Klipno-radijalne pumpe i hidro-motori,
- Hidraulični razvodnici,
- Hidraulični ventili,
- Hidraulični cilindri,
- Hidrodinamički menjači,
- Tork konvertori,
- Diferencijali,
- Planetarni reduktori.

REMONT HIDRAULIČNIH KOMPONENTI.

Hidraulične komponente po pravilu često stradaju prilikom rada gradjevinske mašine, odnosno rada gradjeviske mehanizacije. Kada se desi kvar na hidrauličnim komponentama gradjevinske mašine on može lančano dovesti do kvarova drugih komponenti gradjevinske mašine. Mi to imamo uvek na umu i zato nastojimo da sve popravke hidrauličnih komponenti gradjevinskih mašina uradimo maksimalno kvalitetno i sigurno. Trudimo se da popravke hidrauličnih komponenti uradimo u to kraćem roku, ali da to ne utiče na potreban kvalitet izvršenih radova popravki. Remont hidrauličnih komponenti biče uradjen brzo i kvalitetno i garantovaće obećan broj radnih sati.
Nastojimo i činimo maksimalne napore da nakon naših radova, Vaše gradjevinske mašine rade kao nove i bez tehničkih zastoja.